bizlounge főcím logó

ÉLMÉNY ÉS ÜZLET

A BizLounge középpontjában a közösség, a közösségi élmény áll. Ennek részeként nemcsak üzleti esteken és különleges programokon várjuk a gazdasági élet szereplőit, hanem 2018-tól együtt vitorlázunk az Adrián. 2019-ben már 4 hajóval zajlott a BizLounge túravitorlázás, közel 30 vendégünk ismerkedett meg a vitorlázás alapjaival és a játékos versenyekkel.

A BizLounge flottavitorlázás célja, hogy a vitorlázás felejthetetlen közösségi élmény legyen minden résztvevő számára. Kényelmes hajókkal utazunk, profi kapitányokkal, így ideális alkalom arra, hogy aki nem próbálta még ki a vitorlázást, az megismerkedjen a tengeri hobbihajózás páratlan világával. A pozitív élményre garancia a lap alján lévő fényképes beszámoló.

Az alvás két fős kabinokban történik, miközben a hajó kikötőben van, vagy csendes, biztonságos öbölben horgonyoz. A tisztálkodási lehetőségek a hajón adottak (két wc-fürdőkabin található a hajókon), és a kikötők is kiváló tisztaságú, ingyenes helyiségekkel rendelkeznek. A hajókon van áram és wi-fi. Az étkezést egyénileg oldjuk meg, de lehetőség van közös főzésre is – a hajókon teljesen felszerelt konyha található mosogatóval, sütővel, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel és fagyasztóval.

Bizlounge - dízsített elválasztó

A tavaszi túra időpontja május 23-30.

Helyszín: Adriai-tenger, Horvátország.

Bizlounge - dízsített elválasztó

A részvételi díj 220.000 Ft, ami tartalmazza a hajóbérlést (szállást), biztosítást, a kapitányok díját és a kikötői díjakat is. Ezen felül az utazás és étkezés költsége terheli csak a résztvevőket. Induló és érkező kikötőnk a Rogoznica Marina lesz.

Az őszi túránk előreláthatólag szeptember végén lesz, részleteket nyár elején tudunk mondani.
BizLounge vitorlázás fotó 2

Vitorlás túra 2019

BizLounge | Vitorlázás